• Zoek een vacature

  • Neem contact op!

  • Vind de baan van je leven!

Vraag niet beantwoord?

Neem contact met ons op

contact

Veel gestelde vragen

Om een baan te vinden die zo goed mogelijk past bij jouw kennis, ervaring en wensen, hebben we informatie van je nodig. Bij inschrijving willen we in ieder geval het volgende van je weten: N.a.w. gegevens, geldig paspoort of identiteitsbewijs (geen rijbewijs), Tewerkstellingsvergunning, indien van toepassing, Je sofinummer, Je banknummer, je cv, diploma’s en getuigschriften.
Onze betaaldagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Zodra wij de door jou gewerkte uren ontvangen wordt het salaris overgemaakt. Lever je ons de uren op maandag dan ontvang je je salaris op dinsdag enzovoort.
Wij werken met een digitale urenregistratie. Je ontvangt van ons de inlogcodes en je kunt je uren digitaal invullen.
Als je werkt krijg je salaris uitbetaald maar bouw je daarnaast ook reserveringen op. Elke week wordt een bepaald percentage van je bruto salaris apart gezet. Je bouwt reserveringen op voor verlofdagen, vakantiegeld en kort verzuim in een fase A overeenkomst met uitzendbeding (bijv. voor een bezoek aan de tandarts of dokter).
De eerste 78 weken die je werkt noemen we fase A. In deze fase tellen alleen de weken die je daadwerkelijk hebt gewerkt. Zolang de onderbreking niet langer is dan 6 maanden loopt de telling door. Is die langer dan 6 maanden dan start je weer aan het begin van fase A.
Na 78 gewerkte weken kom je terecht in fase B. In deze fase heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. In deze fase mag je maximaal 6 contracten ontvangen in een periode van 4 jaar. Duurt de onderbreking langer dan 6 maanden dan start je weer bij fase A.
Wanneer je na voltooiing van fase B binnen 6 maanden weer aan het werk bent, start je in fase C. In deze fase is het alleen mogelijk om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd te ontvangen. Duurt de onderbreking langer dan 6 maanden dan start je weer bij fase A.
Je laat ons en het bedrijf waar je op dat moment voor werkt voor 08.30u weten dat je ziek bent. Wij zullen af en toe contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat. Voel je je beter en kun je de volgende dag weer aan het werk? Laat ons dit dan...
Je hebt standaard recht op 8% vakantiebijslag, deze ontvang je in de maand mei of wanneer je een aaneengesloten vakantie van 5 werkdagen opneemt. Meer informatie hierover kun je contact opnemen met info@flexonyou.nl
De inlenersbeloning betekent dat de uitzendkracht hetzelfde salaris moet verdienen als de vaste werknemers in het bedrijf. De inlenersbeloning geldt voor uitzendkrachten in fase A en B.