Wie zijn wij

Wij zijn twee jonge startende ondernemers die zich met plezier willen inzetten om een ander te helpen. Wij hebben de drive om een ander tot bloei te laten komen. Wij doen waar we goed in zijn; mensen met elkaar verbinden op een nuchtere en laagdrempelige manier. Wij willen dicht bij onze opdrachtgevers en kandidaten zitten en dit merk je ook in het contact: persoonlijk en geïnteresseerd.

  • 12 Positieve matches
  • 18 Actieve werkzoekende
  • 24 Vacatures

Waarom FlexOnYou

Als organisatie wil je je volledig richten op de kernactiviteiten. Wil je als organisatie flexibel kunnen inspelen op snelle en eenvoudige oplossingen bij ziekte, verlof en vakantie van je eigen medewerkers, dan kies je voor het uitzendbureau FlexOnYou.  Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken. Je vertelt ons alleen wat je zoekt en wij zorgen voor de juiste kandidaat. Je betaalt als werkgever alleen de uren die de uitzendkracht daadwerkelijk bij je werkt en je stem je personeelsbezetting alleen af op het aanbod van werk, zodat je goed kunt inspringen op veranderingen.

Wij zorgen voor een passende match, zowel voor een werkzoekende als voor onze opdrachtgever. Wij doen ons best om er voor te zorgen dat een werknemer met zijn plezier naar het werk gaat en het beste uit zichzelf kan halen. Voor de opdrachtgever vinden wij het belangrijk dat er geïnvesteerd kan worden in een kandidaat die het maximale kan betekenen voor het bedrijf en binnen de bedrijfscultuur van de onderneming past.