Uitzenden - Detacheren

Er komen steeds minder vaste banen en er komt steeds meer behoefte aan flexibele oplossingen. Als je te maken hebt met tijdelijke piekperiodes, snelle groei of ziekte/zwangerschap dan kun je kiezen om hier flexibel mee om te gaan en voordelig te kiezen voor gemotiveerde en goed opgeleiden uitzendkrachten. Door te kiezen voor FlexOnYou heb je geen last meer van contractuele risico’s, de regelgeving rondom arbeidsrecht en de ingewikkelde sociale zekerheid. Ondertussen kun je ervaren of de werknemer de juiste kennis en ervaring heeft en of deze werknemer past binnen de onderneming.

Werving & Selectie

Wij vinden het belangrijk om de betreffende functie en het bedrijf goed in de markt te zetten. Daarom willen wij alles weten over de vacature, zodat wij ons kunnen verdiepen in de uit te voeren werkzaamheden. Als dit duidelijk is kunnen wij actief kandidaten benaderen en de juiste kandidaten selecteren die binnen jouw bedrijfscultuur het beste tot bloei kunnen komen. Door een selectie te maken en gesprekken in te plannen, komen we er achter wie wel of juist niet geschikt is voor de functie. Daarna kun je als opdrachtgever zelf aansluiten en een zelfverzekerde keuze maken, zodat je kunt investeren in iemand die bij je bedrijf past en het beste uit zichzelf kan halen.

Payroll

Het is mogelijk om je personeel bij ons onder te brengen. Wij nemen dan de salarisadministratie, de financiële risico’s (rondom ziekte en verzuim) en de juridische kant van het werkgeverschap over. Bespaar tijd en geld met onze Payroll diensten en profiteer van flexibiliteit en zekerheid.

Heb je bijvoorbeeld medewerkers die tijdelijk in dienst zijn of wordt er gewerkt met flexibele arbeidskrachten? Meld ze bij ons aan en wij zorgen voor alle werkgeversrisico’s. Als werkgever betaal je alleen voor het werkelijk aantal gewerkte uren door jouw werknemer.

Bemiddeling ZZP'ers

Het is niet altijd eenvoudig om snel een geschikte betrouwbare en vakkundige ZZP’er te vinden. Hoe fijn is het dan om via ons uitzendbureau met verschillende ZZP’ers in contact te komen. Wij koppelen de juiste ZZP’ers aan de juiste projecten. Ben je als ZZP’er op zoek naar samenwerking met bijvoorbeeld een andere ZZP’er? Ook dan kun je bij ons terecht.

Als onderneming en ZZP’er heb je vaak dezelfde belangen; met eigen kwaliteiten een zo hoog mogelijk doel behalen. Door optimale afstemming en een juiste samenwerking wordt dit vaak succesvol, waardoor het gezamenlijke eindresultaat naar een nóg hoger niveau getild kan worden.